top of page
Rengoering av ventilation_edited.jpg

Piristy ja voi paremmmin - puhdista ja säädä ilmanvaihtosi!

Vietämme keskimäärin 90 % ajastamme sisätiloissa, joten puhdas ja riittävän raikas sisäilma on tärkeää terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Siksi ilmanvaihto on hyvä tarkistuttaa ja ilmakanavat puhdistaa 4-5 vuoden välein. Suodatin tulisi vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa.  Tulo- ja positoilman säätäminen saattaa myös olla tarpeen, jotta sisäilma korvataan riittävän usein raikkaalla ulkoilmalla ilman haitallisia vetoja.

Huono sisäilma voi johtaa väsymykseen ja keskittymisvaikeuksiin, ärsyyntyneisiin silmiin, nenä- ja hengitystieongelmiin sekä moniin muihin terveysongelmiin. Suhteellisen pienellä vaivalla voimme parantaa työ- tai kotiympäristöä, tuottavuutta ja voida paremmin.

Suojaa rakennustasi hyvällä ilmanvaihdolla

Hyvä ilmanvaihto on välttämätöntä, jotta rakennuksesi pysyy terveenä. Nykyaikaiset, tiiviit ja hyvin eristetyt talot voivat kärsiä kosteusvaurioista, jos ilmanvaihto ei toimi riittävän tehokkaasti. Sitä voidaan soveltaa myös vanhaan taloon, joka on tiivistetty energian säästämiseksi ja vedon välttämiseksi.

 

Hyvä ilmanvaihto suojaa rakennustasi ja varmistaa, että kosteusvaurioita ei tapahdu rakennuksessa homeen tai sienen muodossa tai veden kondensoitumisena ikkunoiden sisäpuolelle.

Ventilationsrengoering operationssal.jpg

"Koulut, sairaalat ja muut julkiset rakennukset tarvitsevat myös puhdasta sisäilmaa. Täällä Renorem on puhdistanut ja säätänyt leikkaussalin ilmavirtoja." 

Image by Mark König

Ilmanvaihtotyötä kokemuksella ja ammattitaidolla

Meillä on yli 15 vuoden kokemus pienten ja suurten yritysten, organisaatioiden ja kotien ilmanvaihdon tarkastamisesta, puhdistuksesta ja säätämisestä. Voit luottaa siihen, että varmistamme riittävän ilmavirtauksen ja suojan haitallisia hiukkasia vastaan kotonasi tai yrityksessäsi.

bottom of page