top of page
Asbestsanering i bostad i Jakobstad

VÄLTÄ TERVEYSRISKIT RAKENNUKSISSASI

Ammattimainen asbestipurku
Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
Pohjanmaa, Suomi

Då man sanerar asbest är det av yttersta vikt att använda rätt skyddsutrustning

Onko rakennuksesi terveydelle vaarallinen?

Suomessa on noin 2,2 miljoonaa rakennusta, jotka sisältävät asbestia, kivihiilitervaa (PAH) ja muita terveydelle haitallisia rakennusmateriaaleja. Niitä on käytetty vuosina 1922-1993 kouluissa, sairaaloissa, teollisuudessa sekä tavallisissa kodeissa.

 

Asbestin riskit kannattaa ottaa vakavasti mikäli suunnittelet rakennuksen kunnostamista tai purkamista, sillä asbesti voi aiheuttaa vakavia sairauksia kuten keuhkoahtaumatautia, keuhkosyöpää ja paksusuolensyöpää.

Vaarat korjaus- ja purkutöissä

Suurin osa terveydelle haitallisista rakennusmateriaaleista on vaarattomia niiden ollessa ehjiä ja kun niihin ei ole suoraan kosketuksissa, mutta vaurioituneet pinnat ovat vakava uhka hengelle ja terveydelle. Jos aiot remontoida tai purkaa rakennuksen, on hyvin todennäköistä että altistut erilaisille terveysriskeille.

 

Terveytesi suojelemiseksi on tarpeen suorittaa ASBESTIKARTOITUS, ennen kuin voit aloittaa remontin tai purkutyön. 

Asbestsanering av vardagsrum i Österbotten Finland
Dålig ventilation ger huvudvärk, trötthet och koncentrationssvårigheter. Renorem rengör och reglerar ventilationen bl a i Jakobstad, Kronoby, Larsmo, Pedersöre, Karleby, Nykarleby, Vörå, Korsholm, Vasa, Närpes med omnejd

Riittämätön ilmanvaihto

Riittämätön ilmanvaihto saa monet ihmiset voimaan huonosti. Se on yleistä kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla ja sen vaikutus suorituskykyymme ja tuottavuuteemme voi olla hyvin negatiivinen.

  • väsymys

  • keskittymisvaikeudet

  • päänsärky

  • hengitysvaikeudet, yskä, astma

  • silmien, nenän ja kurkun ärsytys

  • kuiva iho, ihottuma

Palvelumme terveelliseen kodin- ja työympäristöön 

Tom Backman vid Renorem mäter luftflöde i samband med ventilationsrengöring och -reglering

"Ilmavirranmittaus ilmanvaihdon säätelyn yhteydessä."

MEISTÄ

Yrittäjänä Munsalaan vuonna 2020 perustetun Renoremin takana on Tom Backman, jolla on 15 vuoden kokemus alalta. Yritys keskittyy pääosin asbestipurkuun ja ilmanvaihtosäätötyöhön, mutta suorittaa myös PAH:n (kivihiilitervan) purkua,  palonkorjaustöitä, raskasmetalleja sisältävien maalien purkua ja muita pientöitä näihin liittyen. 

Yrityksellä on tällä hetkellä 3 työntekijää ja kun työmäärä on suurempi, palkataan lisää henkilökuntaa hyviltä yhteistyökumppaneilta.

Asiantuntevuus luo asiakkaalle turvaa

Renoremin henkilökuntalla on pätevyys asbesti- ja muuhun purkutyöhön, ja kaikki työvälineemme ovat turvallisia ja lainmukaisia. Työmme suoritetaan työturvallisuusmääräysten mukaisesti. 

​Asiantuntemus tarkoittaa myös sitä, että sinä voit asiakkaana tuntea olosi turvalliseksi. Vältyt altistumasta terveydelle haitallisille ilmahiukkasille koska kaikki purkutyöt tapahtuvat tarkkaan eristetyissä tiloissa asianmukaisilla menetelmillä ja laitteilla.

Hoidamme koko purkuprosessin näytteenotosta jälkisiivoukseen, ja voit ryhtyä projektiisi heti, kun ilma-analyysi on hyväksytty.

Noggrnn isolering av utrymmet i samband med asbestsanering

"Asiantuntevuudella, tarkoituksenmukaisilla laitteilla ja asianmukaisilla menetelmillä purkutyöt sujuvat turvallisesti."

bottom of page